Book et møde i butikken, når du har tid.

 

 

Vi kommer også gerne til jer og laver opmålinger og tager en snak om jeres projekt.

 

Vi kommer ud i hele området omkring Silkeborg, Skanderborg og Århus.

Åbningstider i butikken

Mandag-fredag: 10:00 – 17:30

Lørdag: 10:00 – 14:00

 

Telefonen er bemandet:

Mandag-fredag: 07:00 – 20:00

Lørdag: 09:00 – 15:00

 

Book et møde i butikken:

Mandag-fredag: 08:00 – 20:00

Lørdag: 10:00 – 15:00

Har du spørgsmål?

 

Udfyld blot kontaktformularen og vi vender tilbage snarest muligt.

Book et møde

Med en af vores
rådgivere

 

Kontakt os og lad os rådgive dig om din køkken-, bad- og garderobeløsning.

Book et møde her

Finn Kristiansen

Indehaver

Tlf.: +45 4044 4676

E-mail: [email protected]

karl-ivan-nielsen

Karl Ivan Nielsen

Køkkenkonsulent
Tlf.: +45 7171 9444
E-mail: [email protected]
mette-dreier

Mette Dreier

Bogholderi- og konsulent-elev
Tlf.: +45 81819444
E-mail: [email protected]

Om Favrskov Køkkencenter

Vi Tilbyder

Totalløsninger

på dit projekt

Et køkkenprojekt indeholder ofte:

 

 • Nyt gulv og gulvvarme
 • Nyt træ- eller gipsloft
 • Nedtagning af ekst. køkken
 • Nedtagning af vægge
 • Fliser og klinker
 • El arbejde
 • Maling

Byggestyring

 

Favrskov Køkkencenter samarbejder med stabile, professionelle håndværkere, så du kan trygt lave aftaler med os.

 

Ved at lade os stå for byggestyring på dit Køkken-, bryggers- eller badprojekt, vil du opleve at tidsplanen bliver overholdt.

Professionel rådgivning

 

Favrskov Køkkencenter holder fokus på service og yder 100% service fra start til slut.

 

Vi er til stede med professionel rådgivning om de mange køkken-, bad- og garderobeløsninger.

Tag os med på råd

 

Er I ved at bygge nyt hus og mangler hjælp og overblik til at få skabt lige det køkken I drømmer om? Eller går I og planlægger at renovere det gamle køkken?

 

Uanset hvad kan Favrskov Køkkencenter rådgive jer og finde frem til netop dit behov.

Inspiration

 

Det er tit svært at danne sig et helhedsindtryk ved at kigge på små farveprøver. Derfor har vi gjort meget ud af vores butik og fyldt den med mange udstillinger!

Fast kontaktperson

 

Lige fra starten får du tilknyttet en fast kontaktperson, som følger projektet til sidste detalje er godkendt og afleveret.

Køkken og bad siden 1952

 

Favrskov Køkkencenter forhandler Tvis Køkkener, som har produceret køkken og bad siden 1952 og er kendt for deres høje håndværksmæssige kvalitet og deres brede sortiment.

10 tips til dit drømmekøkken

 

Nedenfor er vores 10 tips til, hvad der er vigtigt at have for øje, når I designer jeres drømmekøkken.

 • Hvor meget opbevaringsplads har du brug for? Skal der være overskabe? Skal overskab og højskabe nå helt til loftet? Størrelsen på køkkenet har en afgørende betydning, når du skal vælge opbevaringsplads.

 • Skuffer til opbevaring er meget oppe i tiden, fordi det er så praktisk: Træk en skuffe ud og alt er overskueligt, når du skal have tingene i brug. Skufferne findes i mange forskellige mål, og du bestemmer selv, hvor mekaniske de skal være til at hjælpe på brugervenligheden i dagligdagen. Skuffer fås som almindelige skuffer, skuffer med softluk og skuffer med push up, hvor man trykker på fronten så skuffen kommer ca. 10 cm ud. Push up bruges i stedet for greb. Derudover findes der skuffer med motor: Ved et tryk på fronten skubber motoren skuffen ud, og skubber du til den igen, lukker den som softluk-skuffer.

 • For totaludnyttelse af opbevaringspladsen, kan du med fordel vælge sokkelskuffer. De er skjulte og giver mere plads til opbevaring uden at fylde mere. 4. Svævehylder giver et moderne udtryk til dit køkken. De skaber en luftig atmosfære og er især velegnede i det lille køkken. Dog skal man være opmærksom på, at ikke alle vægge kan bære disse svævehylder; gipsvægge kan eksempelvis ikke bære en svævehylde med tung vægt på. Vi hjælper gerne med at vurdere, om væggen kan bære en svævehylde.

 • Svævehylder giver et moderne udtryk til dit køkken. De skaber en luftig atmosfære og er især velegnede i det lille køkken. Dog skal man være opmærksom på, at ikke alle vægge kan bære disse svævehylder; gipsvægge kan eksempelvis ikke bære en svævehylde med tung vægt på. Vi hjælper gerne med at vurdere, om væggen kan bære en svævehylde.

 • Det er mest set, at ovnen er placeret i et højskab. Det giver bedre arbejdsforhold, både når maden skal tilberedes, og når ovnen skal rengøres. Opvaskemaskinen kan også hæves op, så den bliver mere behagelig at arbejde ved, men husk, at der skal være mindst 40 cm bordplade mellem vaskeskab og en opvaskemaskine, der er hævet op.

 • Det er vigtigt at have god plads til at arbejde på, når der skal bages eller laves middag. Det optimale er at have plads til, at to personer kan samarbejde i køkkenet. Desuden er det skønt, at der er plads til at have råvarerne fremme. I har sikkert jeres egne arbejdsgange i jeres køkken, og ud fra dem vil vi gerne hjælpe med at vurdere, hvor meget bordplads I har brug for. Et lille tip er at placere køleskabet ved siden af bordpladen, da indkøbsposerne på den måde kan stilles ved siden af køleskabet, mens varerne stilles ind.

 • Belysningen i køkkenet bør også tages i betragtning, når det perfekte køkken skal designes og stilles op. Det er meget vigtigt at have et godt arbejdslys. Dog skal du tænke over valg af bordplade for at undgå, at lyset reflekteres i øjnene.

 • Det er meget moderne at vælge køkken-alrum. Derfor er der udviklet en særlig emhætte, der kan monteres helt oppe i loftet. Så er det slut med at støde hovedet ind i emhætten, gæsterne kan bedre se værterne, og emhætten skæmmer ikke rummet. Der er dog nogle hensyn, der skal tages, fx hvordan det tilsluttes aftrækket, samt hvordan spær og bjælker vender. Vi hjælper gerne med at vurdere, om emhætte i loftet er muligt i jeres køkken.

 • Nye huse i dag har afløb, der er trukket ind i vægen, hvilket giver meget plads til opbevaring i vaskeskabet. Skal du renovere dit køkken, kan afløbet gøres mindre i samarbejde med smeden. Dette frigiver plads til eksempelvis affaldssortering under vasken. Vidste du at en Quooker, der er en vandhane med kogende vand, fylder 15 cm i diameter i vaskeskabet? Den kan dog være i et vaskeskab med affaldsudtræk

 • Allerede tidligt i projekteringen er det en fordel at tage os med på råd for at få detaljerne på plads sammen med de andre håndværkere. Afholdes der byggemøder, deltager vi også gerne. Vi kigger med nogle andre øjne end tømreren og mureren og vil kunne se nogle forbedringer til jeres køkken meget tidligt i projektet.

Bestil katalog

Se udvalget i vores katalog
Bestil og få det sent hjem til dig
Udfyld formular
BESTIL KATALOG
Luk